På siden Stomi og Sport har jeg nu beskrevet hvilke hjælpemidler jeg benytter mig af i min daglige træning og til konkurrencer. Du er naturligvis velkommen til at stille spørgsmål eller dele dine egne erfaringer – gode som dårlige :-)

 

2 Responses to Lidt om mine hjælpemidler

 1. J says:

  Hej, kan du linke til hvad du bruger af “bælte”/bandage til at holde stomien “inde” eller på plads… mens du dyrker sport

 2. Sommer says:

  Hej J

  På siden http://www.mortensommer.com/my-setup/ har jeg linket til de specifikke produkter jeg benytter mig af. Jeg håber at det besvarer dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

  Mvh
  Morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>