Highlight test

- Subtext

Historien

Mit navn er Morten Sommer, jeg er 31 år gammel bor på Vesterbro i København sammen med min kæreste. Jeg arbejder til daglig i Hellerup som projektleder i en it-afdeling. Udover cykling og tri, så holder jeg meget af at stå på ski og lave mad til os selv samt venner og familie.

Da jeg i 1996 fik en racercykel i konfirmationsgave var dette samtidig starten på en efterhånden livslang kærlighed til cyklingen. Jeg har kørt cykelløb siden 1997 og har i de sidste mange år kørt for Cykelklubben ABC. Jeg har i løbet af ‘karrieren’ haft et par sæsoner i den danske eliteklasse, kaldet A-klassen, hvilket har været en stor oplevelse med flere deltagelser ved DM, udenlandske etapeløb og diverse træningslejre.

I 2008 blev jeg desværre syg og måtte igennem en operation med en stomi og et par år med alt for mange hospitalsbesøg til følge. Dette betyd selvsagt et kortvarigt farvel til cykelløb, men bestemt også kun for en stund. Jeg har de sidste to år været tilbage med rygnumre på trøjen, dog på et lavere niveau, men har stadig den samme glæde ved løbene.  Jeg har altid været glad for enkeltstarterne og derfor har dette også været en del af motivationen for at begynde på triahtlon. Jeg ser en  ironman som noget nær den ultimative udfordring for mig med de begrænsninger min tidligere sygdom og nu  fysiske handicap giver mig.

 

Mine klubber

Jeg er medlem af:
The tale of 10:59:59
Where it all started. The first mission to prove that a bag is not the end started with finishing an ironman distance triathlon in less than 11 hours.